Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου: Στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων Δημοσίου, Αποστράτων Αξιωματικών και τις Αστικές Συγκοινωνίες Λαμίας

Στα γραφεία του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Νόμου Φθιώτιδας συνάντησα εκπροσώπους του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

Οι συνταξιούχοι, τόσο της Φθιώτιδας όσο και όλης της Ελλάδας, γνωρίζουν ότι για πρώτη φορά, μετά 12 χρόνια, δόθηκε αύξηση 7,75% στις συντάξεις και για όσους έχουν αδικηθεί, από την προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου, υπήρξε η πρόνοια δοθεί ενίσχυση 200 έως 300 ευρώ. Επίσης, γνωρίζουν ότι οι συντάξεις αποδίδονται στην ώρα τους, όταν επί ΣΥΡΙΖΑ καθυστερούσαν για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει διαρκή ηθική υποχρέωση απέναντι στους συνταξιούχους, στο πρόσωπο των οποίων βλέπουμε τον κόπο και τον αγώνα της γενιάς που σήκωσε στις πλάτες της την Ελλάδα που σήμερα έχουμε.

Ύστερα, στην Ένωση των Αποστράτων Αξιωματικών Λαμίας βρέθηκα με ανθρώπους του τόπου μας που υπηρέτησαν τον Στρατό μας, τον οποίον η Κυβέρνηση μας στήριξε έμπρακτα, όσο καμιά άλλη, ώστε να χαλυβδώσουμε την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά δικαιώματά μας. Το εξοπλιστικό μας πρόγραμμα και η αποκατάσταση αδικιών σε βάρος του έμψυχου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων υπήρξαν διαρκής μέριμνά μας και έτσι θα συνεχίσουμε.

Επόμενος σταθμός ήταν οι Αστικές Συγκοινωνίες Λαμίας ΑΕ, όπου συναντήθηκα με τον Πρόεδρο, τη Νομική Σύμβουλο της εταιρείας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια ανοιχτή συζήτηση για νέες ιδέες, πρωτοβουλίες και προοπτικές που θα μπορούσαν να μετεξελίξουν και να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της πόλης μας. Η ποιότητα της καθημερινότητας είναι σημαντικότατη για ένα σύγχρονο κράτος. #πάντα_μπροστά_τώρα_πιο_δυνατά.

Skip to content