Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου: Στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», στο Κέντρο Υγείας και τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης και στο Λειανοκλάδι

Η μέρα ξεκίνησε στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία, όπου οι μικροί μας φίλοι -μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης- ενημερώθηκαν για σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις μέσα από την εκπαιδευτική πρωτοβουλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, τον Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ). Η υπεύθυνη περιβαλλοντικά συμπεριφορά οφείλει να γίνει μέρος της βιωματικής μάθησης, ώστε να αντιπαλέψουμε την κλιματική κρίση.

Στη Μακρακώμη και το Κέντρο Υγείας συνάντησα τον Διευθυντή και το προσωπικό, καθώς η δημόσια υγεία αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Στην τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία μίλησα με τους πυροσβέστες μας για τη μάχη που δίνουν, με αυταπάρνηση και ενσυναίσθηση του καθήκοντος, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, επαγρυπνώντας για την ασφάλεια των ανθρώπινων ζωών, των δασικών εκτάσεων και των περιουσιών. Η συνεισφορά τους είναι πολυτιμότερη αυτήν την εποχή, καθώς από την 1η Μαΐου ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος.

Στο Λειανοκλάδι είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων για ό,τι απασχολεί την καθημερινότητά τους, για όλα αυτά που έγιναν για τη βελτίωσή της -εν μέσω μάλιστα πρωτόγνωρων συνθηκών- την πρώτη μας τετραετία και όλα εκείνα που θα γίνουν μετά τη νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Για να βρίσκονται η Φθιώτιδα, οι πόλεις και τα χωριά του τόπου μας #πάντα_μπροστά_τώρα_πιο_δυνατά

Skip to content