Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου: Σε τρεις μεγάλες επιχειρήσεις της Ανατολικής Φθιώτιδας

Σήμερα το πρωί συνάντησα στελέχη και προσωπικό τριών μεγάλων επιχειρήσεων, στην Ανατολική Φθιώτιδα, που προσδίδουν υψηλό όφελος στην τοπική κοινωνία και οικονομία, με θέσεις εργασίας, αλλά παράλληλα συμβάλλουν και στην αναγνωρισιμότητα της περιοχής μας ως επιχειρηματικό τοπόσημο, χάρη στην εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Στο Αχλάδι επισκέφτηκα την Agroinvest, μια επιχείρηση με μεγάλη παράδοση, πολυετή εμπειρία και σπουδαία προσφορά σε όλη την Ανατολική Φθιώτιδα στον κλάδο της γεωργίας, των τροφίμων και της βιοενέργειας.

Στην Πελασγία βρέθηκα στην ΠΑΚΟ, την καθετοποιημένη βιομηχανία παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτιού συσκευασίας, χαρτονιού και χαρτοκιβωτίων.

Στη ΒΙ.ΠΕ στην Τσιμής Α.Ε που εξειδικεύεται στις εκτυπώσεις βαθυτυπίας υλικών εύκαμπτης συσκευασίας.

Αποτελεί κοινό παρονομαστή ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τις πρωτοβουλίες που πήρε και τις πολιτικές που εφάρμοσε, αναβάθμισε την ελληνική και κυρίως την τοπική επιχειρηματικότητα. Οι επιχειρήσεις και πρωταρχικά οι εργαζόμενοί τους είδαν σε αυτή την πρώτη μας τετραετία το Κράτος να είναι σύμμαχος και όχι εχθρός τους.

Το υγιές τοπικό επιχειρείν είναι ο οικονομικός πνεύμονας της Φθιώτιδας, είναι ένα ακόμη μέρος του σχεδίου που εκπονούμε ώστε να παραμείνουν οι άνθρωποί μας στον τόπο μας.

Για να συνεχίσουν, μετά τη νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα επιτευχθεί στις 21 Μαΐου, η Φθιώτιδα και η Πατρίδα την ανοδική τους πορεία, για να βρίσκονται πάντα μπροστά, τώρα πιο δυνατά.

Skip to content