Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου: Η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ και μόνο με ασφαλή αυτοδύναμη Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα υλοποιήσουμε με ταχύτητα το σχέδιό μας

Επίσκεψη σε Αεροδρόμιο Λαμίας, «Αμφικτυονίες» και «Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας»

Στο Αεροδρόμιο Λαμίας, σήμερα το πρωί, συναντήθηκα με κλιμάκιο της Αεροπορίας μας, που συνδράμει στην προστασία των δασών, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, κατά την αντιπυρική περίοδο.

Στον αναπτυξιακό οργανισμό «Αμφικτυονίες», συνομίλησα με στελέχη και προσωπικό για το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει στην υποστήριξη των αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έπειτα, βρέθηκα στην «Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας», έναν φορέα που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την επιτυχή απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, για την υλοποίηση των εθνικών και περιφερειακών στρατηγικών, προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία και μόνο με ασφαλή αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα υλοποιήσουμε με ταχύτητα το σχέδιό μας, προς όφελος της Πατρίδας και των πολιτών.

 

Skip to content