Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου: Επίσκεψη σε τρεις μεγάλες επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκα στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις, συναντώντας στελέχη και εργαζόμενους, που αναδεικνύουν πως το επιχειρείν στην περιοχή μας μπορεί όχι μόνο να ωφελήσει συγκριτικά την τοπική κοινωνία και οικονομία, αλλά και να ξεπεράσει τα επιχειρηματικά σύνορα της Φθιώτιδας με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως. Στο Αλάτι Ματθαίου, όπου η επεξεργασία και το εμπόριο αλατιού τροφοδοτεί τόσο την ελληνική, όσο και την εξωτερική αγορά, αναπτύσσοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Στη Συρματουργία Μωλιώτη, όπου η πιστοποιημένη κατασκευή συρματουργικών προϊόντων με οικολογικά υλικά συμβάλλει στη βέλτιστη ασφάλεια σε έργα υποδομής. Στη Ριζάκος που ειδικεύεται στη συσκευασία, μόνωση, δόμηση και διακόσμηση με έντονη δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλη τη χώρα.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναβάθμισε σε αυτήν την πρώτη μας τετραετία τις δυνατότητες της τοπικής επιχειρηματικότητας, με το βλέμμα τόσο στο επιχειρείν όσο και τους εργαζόμενους της ελληνικής περιφέρειας. Το υγιές τοπικό επιχειρείν είναι ο οικονομικός πνεύμονας της Φθιώτιδας.

Οι προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για νέα τετραετία μετά τη νέα μεγάλη νίκη της 21ης Μαΐου ταιριάζουν απόλυτα στη Φθιώτιδα. Με στόχο για αύξηση σε 15% του ΑΕΠ της μεταποιητικής δραστηριότητας της οικονομίας και αύξηση της δραστηριότητας γύρω από τα logistics η Φθιώτιδα θα αποκτήσει μια σειρά από πλεονεκτήματα για να βρίσκεται πάντα_μπροστά_τώρα_πιο_δυνατά.

Skip to content