Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου από Στυλίδα: Ο Πρωθυπουργός που κράτησε την Ελλάδα είναι αυτός που εγγυάται τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της χώρας

Υποδεχθήκαμε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα: την Αρκίτσα, τη Γλύφα, τις Ράχες και τη Στυλίδα, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με κατοίκους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μείωσε 50 φόρους και στήριξε το εισόδημα των πολιτών, θα προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών και συντάξεων την επόμενη τετραετία.

Παράλληλα, έχει πλήρες σχέδιο για τη βελτίωση του ΕΣΥ σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός που κράτησε την Ελλάδα όρθια εν μέσω ενός τυφώνα κρίσεων είναι αυτός που εγγυάται τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός που έχει σχέδιο για την περιφερειακή ανάπτυξη είναι αυτός που εγγυάται ότι ο τόπος μας θα συνεχίσει την πορεία δυναμικής του ανάκαμψης. Για να μείνουν οι νέοι στη Φθιώτιδα και να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να προσέλθει μαζικά την 25η Ιουνίου και να επιβεβαιώσει ακόμη πιο εμφατικά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, επικροτώντας πιο δυνατά το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ζητάμε ισχυρή ψήφο για ασφαλή αυτοδυναμία, με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας.

 

Skip to content