Γιάννης Οικονόμου – Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

Γ. Οικονόμου από Ευρυτανία: Μοναδική πρόταση Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ασφαλή αυτοδύναμη Κυβέρνηση

Επίσκεψη στο Νομό Ευρυτανίας: Φουρνά, Κρίκελο, Μεγάλο Χωριό, Άγιος Νικόλαος, Καρπενήσι, με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, περάσαμε τα σύνορα της Φθιώτιδας και βρεθήκαμε στο γειτονικό μας νομό, την Ευρυτανία, με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, για να μιλήσουμε για τις προγραμματικές μας θέσεις ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Με την Σοφία Ζαχαράκη, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλη Γραφάκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη και Υποψηφίους Βουλευτές μας στην Ευρυτανία συναντήσαμε κατοίκους στο Καρπενήσι, τη Φουρνά, το Κρίκελο, το Μεγάλο Χωριό, τον Άγιο Νικόλαο και μιλήσαμε μαζί τους για τις δυνατότητες να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους με την ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας και την αξιοποίησης του δασικού πλούτου, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η ασφαλής αυτοδυναμία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί τη μοναδική πρόταση για να συνεχίσει η αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας να βαδίζει την ανοδική πορεία της προκοπής.

 

Skip to content